Köögiviljade eeltöötlused ja tükelduskujudÕppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava Moodul: Toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis Teema: Köögiviljade eeltöötlused ja tükelduskujud Õpiobjekti maht: 0,1 õn Õppe eesmärk: - Õppija teab ja kirjeldab erinevate köögiviljade eeltöötlusi.
- Õppija teab ja kirjeldab tomati ja paprika koorimismeetodeid.
- Õppija teab ja kirjeldab erinevaid köögiviljade tükelduskujusid
- Õppija teab ja kirjeldab mis on Mirepoix ja Matignon.
Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada. Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple. Lehekülje koostaja: Küllike Varik
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
|