Köögiviljade eeltöötlused ja tükelduskujudÕppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava Moodul: Toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis Teema: Köögiviljade eeltöötlused ja tükelduskujud Õpiobjekti maht: 0,1 õn Õppe eesmärk: - Õppija teab ja kirjeldab erinevate köögiviljade eeltöötlusi.
- Õppija teab ja kirjeldab tomati ja paprika koorimismeetodeid.
- Õppija teab ja kirjeldab erinevaid köögiviljade tükelduskujusid
- Õppija teab ja kirjeldab mis on Mirepoix ja Matignon.
Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada. Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple. ![](kyllike2.jpg) Lehekülje koostaja: Küllike Varik
![Creative Commons License](88x31.png)
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
|