Köögiviljade eeltöötlused ja tükelduskujud

 
 
 

Köögiviljade eeltöötlused ja tükelduskujud

Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava
Moodul: Toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis
Teema: Köögiviljade eeltöötlused ja tükelduskujud

Õpiobjekti maht: 0,1 õn

Õppe eesmärk:

  1. Õppija teab ja kirjeldab erinevate köögiviljade eeltöötlusi. 
  2. Õppija teab ja kirjeldab tomati ja paprika koorimismeetodeid.
  3. Õppija teab ja kirjeldab erinevaid köögiviljade tükelduskujusid
  4. Õppija teab ja kirjeldab mis on Mirepoix ja Matignon.

Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada.

Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.


Lehekülje koostaja: Küllike Varik 

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License

 

 
 

 

 

Home