Kreemid
Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava Moodul: Toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis Teema: Kreemid Õpiobjekti maht: 0,1 õn Õppe eesmärk: - Õppija teab kreemide jagunemist ja nende valmistamiseks kasutatavaid tooraineid
- Õppija tunneb segatud kreemie ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi
- Õppija tunneb kuumutatud kreeme ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi
- Õppija tunneb tärklisepõhiseid kreeme ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi
Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada. Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.
Lehekülje koostaja: Küllike Varik
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
|