Väikesetükilised liharoad
Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava Moodul: Toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis Teema: Väikesetükilised liharoad Õpiobjekti maht: 0,1 õn
Õppe eesmärk:
- Õppija teab liha toitainelist väärtust ja tunneb lihade eeltöötlusvõtteid.
- Õppija tunneb loomade rümpade jaotust ja kasutab õigeid rümba jaotustükke väikesetükiliste liharoogade valmistamiseks.
- Õppija teab väikesetükiliste liharoogade tükelduskujusid
- Õppija teab ja tunneb väikesetükilisei liharoogade valmistusviise.
- Õppija tead ja tunneb väikesetükiliste liharoogade eeltöötlus- ja kuumtöötlusvõtteid.
- Õppija oskab valida õigeid lisandeid väikesetükilistele liharoogadele.
Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada.
Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.
Lehekülje koostaja: Küllike Varik
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
|