Karamellisibulad
Karamelline õun paneb mõtlema suvistele üritustele nagu laadad ja tänavafestivalid, eks? Kui näete midagi ümmargust, kaetud karamelliga ja pulgaga põhjas, siis tõenäoliselt ei kõhkle te sinna hambaid sisse vajumast. Kuid kujutage ette, et kogu selle suhkrulise karamelli all pole õun …. vaid sibul.
Uh, meie maitsemeeled irvitavad mõeldes selle peale. Proovime nüüd sellist trikki oma lähedaste peal… 😊
Retseptist saab kuus keskmist karamellist õuna ja/või sibulat. Alustuseks valige vastavalt oma soovile õunad ja sibulad, kuid pidage meeles, et triki õnnestumiseks peaksid sibulad ja õunad olema võimalikult sarnase kujuga.
Eemaldage õuntelt varred ning koorige ja lõigake sibulate otsad. Püüdke sibulad võimalikult õunakujulised jätta.
Pange sibulatesse ja õuntesse puidust käsitööpulgad.
Edasi võtke karamellid paberist välja ning pange need kaussi.
Lisage üks supilusikatäis piima ning asetage mikrolaineahju üheks minutiks, segage ja soojendage veel üks minut.
Rullige õunad ja sibulad karamellis. Kasutage karamelli määrimiseks ja kogu sibulapinna katmiseks kummilabidat. Lõpuks pange õunad/sibulad võiga määritud küpsetusnõule või -lehele ja laske neil külmkapis jahtuda.
Minge ja pakkuge neid nüüd pahaaimamatutele inimestele!
Algse retsepti leiad siit.