2020/2021 õppeaasta õpperestorani viimane menüü 24.05.-11.06.2021
ESMASPÄEVITI SULETUD
TEISIPÄEVAD õpetaja Ljudmila Zahharova ja kokagrupp KK19-PV1 soovitavad
- kõrvitsakreemsupp mozzarella’ga P
- lõhe viina-meemarinaadis, pastinaagikreem, aurutatud köögiviljad, sinimerekarp, porgandi-koorekaste P, KO
- klassikaline brüleekreem, sorbett peakoka valikul P, M
KOLMAPÄEVAD õpetaja Maria Stulova ja kokagrupp KK19-PV1 soovitavad
- Caesari salat lõhega G, M, KA
- praetud pardifilee, bulgur, porgandi-mangokreem, minibrokoli, punase veini kaste G
- dekonstrueeritud Red Velvet, Bayilise kreemi, värske maasika ja karamellistatud pähklitega G, M, P, PÄ
NELJAPÄEVAD õpetaja Irina Horošihh ja kokagrupp KK19-PV2 soovitavad
- kõrvitsapüreesupp, kartulivareenikud P
- praetud kanafilee, porgandi-kookosekreem, mango-jalapeno kuskuss, aurutatud köögiviljad, Prosecco-koorekaste P, SO
- maasikas (bavarois, kaste, sorbett) M, P
REEDED õpetaja Natalja Bondareva ja kokagrupp KK19-PV2 soovitavad
- tomati-carpaccio, avokaadosalati, suitsulõhe ja petersellikrõpsuga KA, M
- taluvõis praetud seafilee köögivilja ratatouille’ga P
- koorene mascarpone-kreem marjade ja krõbedate vahvlitega P
Ostes päevamenüü (eelroog-pearoog-dessert) on hinnaks 8 €
Meeldivaid maitseelamusi!
Tallinna Teeninduskooli õpperestoran avatud E-R kl 11.30‒14.00 aadressil Majaka 2, Tallinn. Kohtade broneerimine lahtiolekuaegadel telefonil 6053111.
Allergeenid
- G GLUTEENI SISALDAVAD TERAVILJAD – nisu (ka speltanisu, turaani nisu kamut), rukis, oder, kaer või nende hübriidliinid ja neist valmistatud tooted
- P PIIM – kõikide loomaliikide piim (nt lehm, kits, lammas) ja piimatooted
- M MUNAD – kõikide linnuliikide munad (nt kana, part, vutt, hani) ja munatooted – värsked või töödeldud munad, munamass, munapulber jne
- KA KALA – kõik kalaliigid – kala ja kalatooted, kalakastet või -puljongit sisaldavad tooted jne
- KO KOORIKLOOMAD – vähid, krevetid, garneelid, langustid, homaarid jt ning neist valmistatud tooted
- MO MOLLUSKID – erinevad söödavad karbid (nt rannakarbid, kammkarbid), austrid, teod, kalmaarid, kaheksajalad jne ning neist valmistatud tooted
- PÄ PÄHKLID – mandlid, sarapuupähklid, Kreeka pähklid, India pähklid (kašupähklid), pekaanipähklid, Brasiilia pähklid (parapähklid), pistaatsiapähklid, makadaamiapähklid ja neist valmistatud tooted. MAAPÄHKLID – maapähkel ehk arahhis
- SEE SEESAMISEEMNED – seesamiseemned ja neist valmistatud tooted
- SO SOJAOAD – sojaoad ja -tooted. Sojat on erineval kujul paljude toitude koostises – tofu, misopasta, kastmed, sojavalk, -jahu, -õli ja -jook, lihatooted jne
- SEL SELLER – seller ja selleritooted – värsked või kuivatatud sellerivarred, -lehed, -juured või -seemned, aga ka selleriõli, selleriseemneõli, seller maitsesoola või maitseainesegu koostises jne