Teko õpperestorani menüü 19.10-5.11.2021
ESMASPÄEVITI SULETUD
TEISIPÄEVAD õpetaja Ljudmila Zahharova ja kokagrupp KK19-PV1 soovitavad
- mereannisupp 2 €
- praetud täidetud vutt, veinikaste, lillkapsakreem, praetud seened spinatiga 5 €
- krakeliinipall ja vaarika-rabarberimoos 2 €
KOLMAPÄEVAD õpetaja Maria Stulova ja kokagrupp KK19-PV1 soovitavad
- veiseliha– tartar, sous-vide munakollane, valge leib 2 €
- pardi-confit, porgandikreem, bulgur, Brüsseli kapsas, koorene valge veini kaste 5 €
- brüleekreem, makroon, värske maasikas 2 €
NELJAPÄEVAD õpetaja Irina Horošihh ja kokagrupp KK19-PV2 soovitavad
- salat kanamaksaga 2 €
- lõhe-spinati-ballotine, koore-veinikaste, kartulikroket, kõrvitsakreem 5 €
- Crêpes Suzette, sorbett 2 €
REEDED õpetaja Natalja Bondareva ja kokagrupp KK19-PV2 soovitavad
- juustutort, tomatisalsa, rostbiif 2 €
- veisešnitsel, kartulipüree, seenekaste 5 €
- marjasupp 2 €
Ostes päevamenüü (eelroog-pearoog-dessert) on hinnaks 8 €
Meeldivaid maitseelamusi!
Tallinna Teeninduskooli õpperestoran avatud E-R kl 11.30‒14.00 aadressil Majaka 2, Tallinn. Kohtade broneerimine lahtiolekuaegadel telefonil 6053111. Restorani pääs eraldi küljeuksest vasakul. NB! Külastajad peavad tõendama oma nakkusohutust esitades tõendi, et on:
- vaktsineerimiskuuri läbinud või
- COVID-19 haiguse läbi põdenud
Siseruumides, kus distantsi hoidmine ei ole võimalik, soovitab Terviseamet kanda maski.
Allergeenide kohta küsi teenindajalt! Levinuimad allergeenid:
- G GLUTEENI SISALDAVAD TERAVILJAD – nisu (ka speltanisu, turaani nisu kamut), rukis, oder, kaer või nende hübriidliinid ja neist valmistatud tooted
- P PIIM – kõikide loomaliikide piim (nt lehm, kits, lammas) ja piimatooted
- M MUNAD – kõikide linnuliikide munad (nt kana, part, vutt, hani) ja munatooted – värsked või töödeldud munad, munamass, munapulber jne
- KA KALA – kõik kalaliigid – kala ja kalatooted, kalakastet või -puljongit sisaldavad tooted jne
- KO KOORIKLOOMAD – vähid, krevetid, garneelid, langustid, homaarid jt ning neist valmistatud tooted
- MO MOLLUSKID – erinevad söödavad karbid (nt rannakarbid, kammkarbid), austrid, teod, kalmaarid, kaheksajalad jne ning neist valmistatud tooted
- PÄ PÄHKLID – mandlid, sarapuupähklid, Kreeka pähklid, India pähklid (kašupähklid), pekaanipähklid, Brasiilia pähklid (parapähklid), pistaatsiapähklid, makadaamiapähklid ja neist valmistatud tooted. MAAPÄHKLID – maapähkel ehk arahhis
- SEE SEESAMISEEMNED – seesamiseemned ja neist valmistatud tooted
- SO SOJAOAD – sojaoad ja -tooted. Sojat on erineval kujul paljude toitude koostises – tofu, misopasta, kastmed, sojavalk, -jahu, -õli ja -jook, lihatooted jne
- SEL SELLER – seller ja selleritooted – värsked või kuivatatud sellerivarred, -lehed, -juured või -seemned, aga ka selleriõli, selleriseemneõli, seller maitsesoola või maitseainesegu koostises jne