Kolm päeva Cat J. de Leoni menüüga
Käes on jaanuari lõpp ja hindamisnädal ühes sellega – kellele tähendab see hingetõmbepausi õppeperioodide vahel, kellele kutseeksamiks ettevalmistamist, kellele tegemate tööde kibekiiret järeletegemist. Toitlustusteeninduse kolmanda kursuse õpilastele toob 2022. aasta jaanuari lõpp kaasa kolm päeva täis päikselise Cat J. de Leoniga – restoran Radio sous chefiga. Cat´i eestvõttel on kokku saanud särav menüü:
- Eelroog: ahjus küpsetatud kapsas, juurselleripüree ja kreemine valgeveini-röstküüslaugu kaste 3 €
- Pearoog: hirve välisfilee punaveinikastmes koos peedipüree ja küpsetatud maapirniga 6 €
- Dessert: karamelliseeritud hurmaa kitsejuustu parfeega 3 €
Ostes kõik kolm käiku on hinnaks 10 €
T-R kell 11.30-14:00.
Helista ja broneeri laud telefonil 6053111 T-R kell 11-14. Restorani pääseb COVID-tõendiga.