Eesti Parim Toiduaine 2017 tänuüritus
6. juunil tuli Eesti Toiduainetööstuse Liit Tekosse kokku, et tänada juba 23. korda toimunud aasta parima toiduaine konkursi võitjaid. Konkursi korraldamise eesmärgiks on tutvustada tarbijale ja kaubandusele uusi toiduaineid ning nende tootjaid, innustades toiduainetööstust tegelema tootearendusega ja looma tooteid, mis aitavad kaasa tasakaalustatud ja tervislike toitumisharjumuste kujunemisele tarbijate seas. Selliselt kujuneb ka soodne suhtumine toiduainetööstusesse ja toitu ning paraneb toodete kvaliteet ja konkurentsivõime nii Eesti turul kui ka väljaspool seda. Selleaastase konkursi üldvõitjaks sai Saaremaa Piimatööstuse juust “Old Saare”. Teiste kuld- ja hõbemärkide saanud toiduainetega saab tutvuda siin. Pildigalerii üritusest.