![Loading Events](https://www.teeninduskool.ee/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/resources/images/tribe-loading.gif)
- This event has passed.
Õhturestoran Erik Prosvirini menüüga
24. jaan. 2023 kell 18:00–20:00
25€![](https://www.teeninduskool.ee/wp-content/uploads/2022/12/prosvirin2023-e1672518445388.jpg)
Tallinna Teeninduskooli õpperestoran ootab 24. jaanuaril õhtusöögile, mille menüü on kokku pannud restorani Mon Repos peakokk Erik Prosvirin. Toidud valmistavad ja teenindavad kolmanda kursuse kokaõpilased.
› Tervitus: kartuliröst, forellimari, hapukoor
› Eelroog: lõhe tataki, karamelliseeritud greip, ponzu kaste, edamame oad, wasabi mayo, koriander, värske münt
› Pearoog: veis Wellington, lillkapsapüree, brändikaste, kale kapsas, sibulamarmelaad
› Dessert: mille feuille, vaarikas, lehttaigen, münt, keedukreem
Piletid hinnaga 25 € / tk on müügil Teko restoranis T-R kell 11.30-14:00 alates 10.01.2023.
Helista ja küsi lisa telefonil 6053111.