Kohtumine meie kokaõpetajaga raamatukaante vahel
Eesti Peakokkade Ühendus annab välja raamatu taasiseseisvunud Eesti peakokkadest ja gastronoomilistest arengutest restoranielus. Raamat antakse välja selle aasta sügisel. Raamat algab nõukogude aja restoranielu meenutustega ja jõuab aastakümnete kaupa peatükkidesse jaotatult tänasesse päeva. Peatükkidele annavad sisu intervjuud kümnendile näo andnud kokkadega. Igasse peatükki kuuluvad ka mõned ajastuomased retseptid. Raamatu koostajaks on Heidi Vihma.
Tutvustatavad kokad valis välja EPÜ juhatus ja nende hulka kuulub ka meie kooli kokaõpetaja Eero-Olavi Kippa.
Eero-Olavit peetakse Eesti iseseisvusaja esimese aastakümne toidukultuuri arengule eriti suurt mõju avaldanud isikuks.
Allpool piltidel saab näha ettevalmistusi kuidas valmib Eero-Olavi Kippa ja fotograaf Lauri Laan´e koostöös raamatu lehekülg.
Jääme põnevusega ootama raamatu valmimist!