Roheline muna tuksub ka suvel
Suur suvi on käes ja rahvas on Teko majast liikunud puhkustele – kes randa, kes metsa vahele. Siiski võib siin kohata õpetaja Diane Sarapuu-Kelderit ja grillimishimulis õpilasi KK15-PE1 õpperühmast.
Teadmistejanu parimaks noorgrillijaks saamise teel aitavad kustutada ka Daire Kaup HK Scanist, Kaja Tammsalu Pauligist ning Tarvo Kullama ja Tarmo Randes Toiduakadeemiast. Ees on 19.-20. augustil 2017 ootamas 15. korda toimuva Vanamõisa Käsitöölaada raames toimuvad Eesti Meistrivõistlused BBQ-s. Meistritiitli nimel võisteldakse neljas põhikategoorias: kana, ribi, sea aba ja veise brisket (rinnak). Lisaks selgitatakse välja parima kastme valmistaja, BBQ Festivali Šaslõkimeister, Kiireim Grillisüütaja ja Rahvalemmik. Võistlusroad valmivad AINULT puu-, söe-, graanuli- või pelletiküttega ahjudes. Võistluse põhikategooriad (kana, ribi, sea aba, brisket) hinnatakse KCBS (Kansas City Barbecue Society ) reeglite põhjal. Täpsemalt saab võistluse kohta lugeda siit.