Talvine vastuvõtt: Tule õpi magustoidukokaks
Tallinna Teeninduskoolis on alanud talvine vastuvõtt jätkuõppe erialadele!
Tule õpi magustoidukokaks.
- Magustoidukokk vastutab magustoitude ja küpsetiste valmistamise ja serveerimise eest.
- Ta tunneb magustoitude ja küpsetiste valmistamise tehnoloogiaid ja rakendab neid oma töös loovalt.
- Järgib tööohutus-, keskkonnaohutus- ja hügieeninõudeid ning tuleb toime ohuolukordades.
- Magustoidukokk korraldab oma tööd ratsionaalselt, analüüsib, hindab ja parendab enda ning meeskonnatööd, vajadusel juhendab kaastöötajaid.
- Põhjendab üksikasjalikult oma seisukohti ja väljendab neid ka endale uudsetes situatsioonides ning edastab oma mõtteid ja kavatsusi selgelt ja arusaadavalt nii suuliselt kui kirjalikult ja digilahendusi kasutades.
Magustoidukoka õppele sisseastumisel kujuneb pingerida vastuvõtuvestluse (max 60 pt), CV ja motivatsioonikirja alusel. Vastuvõtuvestlusel tuleb kandidaatidel kirjeldada ennast õppijana, selgitada isiklikke eesmärke ning põhjendada kooli ja soovitud eriala valikut. CV-st soovime saada teada kandidaadi varasemat töö- ja õpikogemust. Kindlasti märgi CV-sse ka vabatahtliku töö kogemus. Motivatsioonikirjas on vaja kirjeldada varasemat töökogemust, selgitada erialavaliku tööalaseid eesmärke, põhjendada soovitud eriala valikut. Hinnatakse motivatsioonikirja sisukust, vastavust ametikirjade koostamise heale tavale.
Avaldusele lisada kokk, EKR 4 kutsetunnistus või kondiiter, EKR 4 kutsetunnistus või koka/kondiitri oskusi tõendav eneseanalüüs. Sisseastumisavaldusi saab esitada www.sais.ee kuni 15.01.2025
Vastuvõtuvestlused toimuvad 20.01.2025 alates kella 14:00 kabinetis B307.
Koolipäevad: esmaspäev, teisipäev, kell 15.40-21.00, vastavalt graafikule.
27.01-28.01.2025
03.02- 04.02.2025
17.02-18.02.2025
03.03-04.03.2025
17.03-18.03.2025
31.03-01.04.2025
14.04-15.04.2025
28.04-29.04.2025
12.05-13.05.2025
26.05-27.05.2025
09.06-10.06.2025