Loading Events

« All Events

Teko õpprestorani menüü 04.03-14.03.2025

4. märts14. märts

ESMASPÄEVITI SULETUD 

TEISIPÄEV õpetaja Ljudmilla Koltšenko ja kokagrupp KK24-KUS soovitavad

lõhe-carpaccio, trühvlimajonees, sidrunikaste, kapparid, rukolasalat      3,50

vasikaeskalopp, kartuligratään, hernekreem, seene-koorekaste, ürdiõli     6,00

kõrvitsa toorjuustukook, õuna-confit, itaalia meringue, sidrunituille   3,50

KOLMAPÄEV õpetaja Aaron Daniel Swords ja kokagrupp KK24-KE soovitavad 

burgundiapärane singiterriin, brioche, sinep     3,50

Gruyère’i juustu kattega hiidlest, blanšeeritud porrulauk,

spinati-valgeveiniveloute     6,00

crepes Suzette mango- ja passionisorbetiga     3,50

NELJAPÄEV õpetaja Eero-Olavi Kippa ja kokagrupp KK24-KE soovitavad 

kataifi-tainas hiidkrevett, dekoratiiv-sushi, seesami-sojakaste     3,50

glasuuritud pardifilee, bataadi- fondant, mustjuur     6,00

yuzu-jäätis, mangokreem, besee ja marjad     3,50

 

PAKKUMINE!

Ostes päevamenüü (eelroog-pearoog-dessert) on hinnaks 12,00 €

 

Tallinna Teeninduskooli õpperestoran on avatud ajavahemikul

04.03 -14.03.2025 teisipäevast neljapäevani kell 11.30 – 14.00 aadressil Majaka 2, Tallinn.

Laudade broneerimine T-N kell 11.30-14.00 telefonil 6053111 või kirjutage restoran@teeninduskool.ee

Broneeringu kohta tuleb kinnitus e-mailile.

Meeldivaid maitseelamusi!

Details

Start:
4. märts
End:
14. märts
Event Category:
Event Tags:
, ,

Venue

õpperestoran

Organizer

Tallinna Teeninduskool