Loading Events

« All Events

Teko õpperestorani menüü 17.03-04.04.2025

17. märts4. apr.

ESMASPÄEVITI SULETUD 

TEISIPÄEV restoran Loft peakokk Janek Villermann ja kokagrupp KK24-KUS soovitavad   

sinimerekarbid trühvli-koorekastmes, ciabatta      3,50

hirvekotlet, kartuli-maapirnipüree, grillitud köögiviljad, piprakaste     6,00

šokolaaditrühvel, mündi-vaarikakaste    3,50

KOLMAPÄEV õpetaja Eero-Olavi Kippa ja kokagrupp KK24-KE soovitavad 

põletatud forell, marineeritud aedviljad, ürdimajonees ja ürdiõli     3,50

beef Wellington, karamellisibula demi-clase , selleri-maapirnikreem, spargel     6,00

karamelli-brüleekreem, marjakompott, churros ja vaarikasorbett    3,50

NELJAPÄEV õpetaja Aaron Daniel Swords ja kokagrupp KK24-KE soovitavad 

veiseliha-tartar, marineertud šalott, krõbedad kapparid, muna ja friikartulid     3,50

souse vide lammas, valge spargel, marineeritud suvikõrvitsasalat, jalapeno, seedermänniseemned, safranijogurt     6,00

pastinaagikook (sponge), soolakaramellikaste, marineeritud rabarber, veriapelsinisorbett, röstitud valge šokolaad     3,50

 

PAKKUMINE!

Ostes päevamenüü (eelroog-pearoog-dessert) on hinnaks 12,00 €

 

Tallinna Teeninduskooli õpperestoran on avatud ajavahemikul

17.03 -04.04.2025 teisipäevast neljapäevani kell 11.30 – 14.00 aadressil Majaka 2, Tallinn.

Laudade broneerimine T-N kell 11.30-14.00 telefonil 6053111 või kirjutage restoran@teeninduskool.ee

Broneeringu kohta tuleb kinnitus e-mailile.

Meeldivaid maitseelamusi!

Details

Start:
17. märts
End:
4. apr.
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Venue

õpperestoran

Organizer

Tallinna Teeninduskool