
Teko õpperestorani menüü 17.03-04.04.2025
17. märts–4. apr.

ESMASPÄEVITI SULETUD
TEISIPÄEV restoran Loft peakokk Janek Villermann ja kokagrupp KK24-KUS soovitavad
sinimerekarbid trühvli-koorekastmes, ciabatta 3,50
hirvekotlet, kartuli-maapirnipüree, grillitud köögiviljad, piprakaste 6,00
šokolaaditrühvel, mündi-vaarikakaste 3,50
KOLMAPÄEV õpetaja Eero-Olavi Kippa ja kokagrupp KK24-KE soovitavad
põletatud forell, marineeritud aedviljad, ürdimajonees ja ürdiõli 3,50
beef Wellington, karamellisibula demi-clase , selleri-maapirnikreem, spargel 6,00
karamelli-brüleekreem, marjakompott, churros ja vaarikasorbett 3,50
NELJAPÄEV õpetaja Aaron Daniel Swords ja kokagrupp KK24-KE soovitavad
veiseliha-tartar, marineertud šalott, krõbedad kapparid, muna ja friikartulid 3,50
souse vide lammas, valge spargel, marineeritud suvikõrvitsasalat, jalapeno, seedermänniseemned, safranijogurt 6,00
pastinaagikook (sponge), soolakaramellikaste, marineeritud rabarber, veriapelsinisorbett, röstitud valge šokolaad 3,50
PAKKUMINE!
Ostes päevamenüü (eelroog-pearoog-dessert) on hinnaks 12,00 €
Tallinna Teeninduskooli õpperestoran on avatud ajavahemikul
17.03 -04.04.2025 teisipäevast neljapäevani kell 11.30 – 14.00 aadressil Majaka 2, Tallinn.
Laudade broneerimine T-N kell 11.30-14.00 telefonil 6053111 või kirjutage restoran@teeninduskool.ee
Broneeringu kohta tuleb kinnitus e-mailile.
Meeldivaid maitseelamusi!
Details
- Start:
- 17. märts
- End:
- 4. apr.
- Event Category:
- Teenused
- Event Tags:
- 2025, õpperestoran, õpperestorani menüü, teko
Venue
- õpperestoran
Organizer
- Tallinna Teeninduskool