Õpilase individuaalne praktikakava
individuaalne praktikakava põhikooli baasil |
individuaalne praktikakava keskkooli baasil |
Abikoka praktika I, II | Abikoka praktika |
Kokatöö praktika I | Suurköögipraktika |
Kondiitripraktika (tase 4) | Restoraniköögi praktika |
Pagaripraktika (tase 4 I) | Kondiitripraktika (tase 4) |
Pagaripraktika (tase 4 II) | |
individuaalne praktikakava põhiharidusnõudeta |
|
Pagaripraktika (tase 3) |
PRAKTIKANDI MEELESPEA
1. Praktikale minnes on kaasas kehtiv sanitaartõend
2. Pööra tähelepanu oma välimusele
- › kokariided
- › põll
- › müts
- › jalanõud
- ja kasuta neid vastavalt nõuetele (juuksad mütsi all jne)
3. Oma nuga on parim töövahend
4. Ruumi sisenedes tervita!
5. Tööd alusta käte pesemisest
6. Tööl olles allud ettevõtte sisekorra eeskirjadele
7. Praktikal olles tehakse tööd kohapeal kinnitatud graafiku alusel, millest tuleb rangelt kinni pidada
8. Tööle ei tohi hilineda
9. Haiguse tõttu puudumisest teavita kohe ettevõtet ja oma õpetajat koolis
10. Praktikalt haiguse tõttu puudutud tunnid tuleb terveks saades tasa teha
11. Mööda maja omavoliliselt hulkumine on keelatud
12. Süüakse selleks ettenähtud kohas ja seda, mida on lubatud
13. Ära tee omaenese tarkusest vigu,kui ei oska,küsi juhendajalt selgitusi!
14. Täida kõiki toiduvalmistamise reegleid ja hügieeninõudeid
15. Hoia oma töökoht puhas ja korras
16. Seadmetega töötamiseks palu ennast instrueerida!
17. Seadmetega töötamisel täida ohutusnõudeid ja puhasta seade peale kasutamist
18. Tööpäeva lõpetamiseks on vaja juhendaja luba
19. Arvesta, et praktika kohta annab juhendaja Sinu kohta iseloomustuse ja hinde
20. Praktika kohta tuleb kirjutada praktika aruanne kindlaks kuupäevaks ja anda oma tööle ning praktikakohale omapoolne hinnang.