Mee kasutamine erinevates toitudes
Mesi on üks tervislikumaid tooraineid, kuid selle kasutamine toitlustuses vähene.
Koolituse maht: 24 akadeemilist tundi
Toimumisajad:
- I rühm 12.-13 ja 19.-20.oktoober 2017
- II rühm november 2017, ajad täpsustamisel
Koolitaja: Toivo Kratt
› kokk 4 kutsekvalifikatsioon, mesinduse konsultant tase 5;
› 2015. aastal EAS –i poolt korraldatud Tänavatoidu võistluse võitja;
› 2016. aastal Milano EXPO maailmanäituse Eesti paviljoni restorani ja Rahvuspäeva menüü autor.
Koolitusel käsitletavad teemad:
› mee omadused ja lisaväärtused toitude valmistamisel;
› mee tundmine ning erinevad retseptid meega;
› erinevate roogade valmistamine;
› mee kasutamine roogade välimuse säilitamisel
› mee glasuurimine.
Täienduskoolitusel osaleja saab tunnistuse, osalemine on kohustuslik vähemalt 80% ulatuses. Registreerimine toimub Tallinna Teeninduskooli õppeinfosüsteemi kaudu
Tutvu õppekavaga siin
Tasuta koolitus toimub Haridus- ja Teadusministeerium Euroopa Sotsiaalfondi toel programmi “Täiskasvanuhariduse edendamine ja õppimisvõimaluste avardamine” raames.
Registreeru koolitusele siin. Palun arvestage sellega, et kursusele registreerudes ei ole Te automaatselt kursuse õppegruppi arvatud. Kursusel osalejate valikukriteeriumiks on sihtgruppi kuulumine (see on kirjeldatud õppekavas) ja õppija kursusel osalemissoovi põhjendus. Teiega võetakse umbes poolteist nädalat enne kursuse algust ühendust ja antakse teada, kas olete õppegruppi arvatud. Täiendkoolitusele registreerudes palun tutvuge Tallinna Teeninduskooli täiendusõppe õppekorralduseeskirjaga.
Lisainfo: Helina Alliksaar, koolitusspetsialist
Telefon: 605 3107, 515 4705
E-post: helina.alliksaar(ät)teeninduskool.ee