Koka algõppe õhtune kursus
Koka algõppe õhtune kursus annab osalejatele algteadmised ning oskused erinevate toitude valmistamiseks. Kursuse maht on 220 akadeemilist tundi.
Kursuse teemad:
- Toitumise alused, toidupüramiid.
- Eritoitumine.
- Toiduainete eeltöötlus ja kuumtöötlusvõtted.
- Köögitöö planeerimine ja aja planeerimine köögis.
- Menüü koostamine.
- Kalkulatsioon: Tehnoloogilise kaardi mõistmine, toiduhügieen.
- Supid ja nende valmistamine
- Köögiviljaroad ja lisandid
- Kalaroad, liharoad.
- Road pastast ja tangainetest.
- Kohupiimaroad ja munaroad
- Magustoidud
- Külmad road ja suupisted
- Fušettlaua suupisted
- Küpsetised koka menüüs jne.
Kursus lõppeb testi ning praktilise roogade valmistamise eksamiga.
Registreeru kursusele siin või küsi lisa helina.alliksaar@teeninduskool.ee
Õppetöö toimub 3 korda nädalas E kell 16.00-19.00 ja K,N kell 16.00-21.00
Täpsem info kursusele registreerunutele saadetakse hiljemalt nädal enne esimest õppepäeva.
Koolitajateks on Tallinna Teeninduskooli kokanduse valdkonna kutseõpetajad.
Koolituse hind 525 €, tasuda on võimalik osade kaupa.