Koka algõppe õhtune kursus

Koka algõppe õhtune kursus annab osalejatele algteadmised ning oskused erinevate toitude valmistamiseks. Kursuse maht on 220 akadeemilist tundi.

Kursuse teemad:

  • Toitumise alused, toidupüramiid.
  • Eritoitumine.
  • Toiduainete eeltöötlus ja kuumtöötlusvõtted.
  • Köögitöö planeerimine ja aja planeerimine köögis.
  • Menüü koostamine.
  • Kalkulatsioon: Tehnoloogilise kaardi mõistmine, toiduhügieen.
  • Supid ja nende valmistamine
  • Köögiviljaroad ja lisandid
  • Kalaroad, liharoad.
  • Road pastast ja tangainetest.
  • Kohupiimaroad ja munaroad
  • Magustoidud
  • Külmad road ja suupisted
  • Fušettlaua suupisted
  • Küpsetised koka menüüs jne.

Kursus lõppeb testi ning praktilise roogade valmistamise eksamiga.
Registreeru kursusele siin või küsi lisa helina.alliksaar@teeninduskool.ee

Õppetöö toimub 3 korda nädalas E kell 16.00-19.00 ja K,N kell 16.00-21.00

Täpsem info kursusele registreerunutele saadetakse hiljemalt nädal enne esimest õppepäeva.

Koolitajateks on Tallinna Teeninduskooli kokanduse valdkonna kutseõpetajad.

Koolituse hind 525 €, tasuda on võimalik osade kaupa.