- Arve-saateleht. Kauba arvele võtmine ja maha kandmine vastavalt tootmisprotsessile
- GN NÕUD toidu valmistamisel ja väljastamisel
- Hakkliharoad
- Juustu kasutamine toiduvalmistamisel
- Kartuliroad ja -lisandid
- Põhikastmed suurköögis (vene keeles)
- Põhikastmed suurköögis-2 (vene keeles)
- Kissellid, magusad supid ja kompotid
- Köögiviljade eeltöötlused ja tükelduskujud
- Kreemid
- Külmutatud magusroad
- Menüü toitainelise ja energeetilise väärtuse arvutamine ja kliendi vajadustega arvestamine
- Munaroad
- Probleemsete toiduainete kalkuleerimine
- Restoranid
- Suurköögid
- Toiduainete põhilised käitlemisviisid ja meetodid (vene keeles)
- Vahud
- Portsjonroad väikeloomalihast
- Väikesetükilised liharoad
- Portsjonroad veiselihast
- Pagariõppe põhikursuse õppematerjal (digitaalkursus)
- Pagariõppe põhikursuse õppematerjal (PDF)
- Kondiitritoodete tehnoloogia. Praktilised tööd ja ülesanded (PDF)