Hanna Odras
Hanna on toidufotograaf, kelle tööd võtavad fookusesse mitte ainult toidu, kui objekti, vaid sellega kaasnevad emotsioonid ja väärtused. Tema töid nii toidu- kui ka portree- ja pulmafotograafina iseloomustavad ehedus, soojus ja naturaalsus. Vaatamata toidufotograafia vältimatule lavastuslikkusele hindab Hanna siiski dokumentalistikat ja loomingulist vabadust – pildistatav objekt olgu alati võimalikult naturaalne, samas jäädvustatud pisikese kiiksu ja lustiga.
Ta on pildistanud erinevatele kokaraamatutele (nt “Maitsev Kõhutäis”, “Gluteenivabad küpsetised”) ja ajakirjadele (nt Oma Maitse) ning lõpetanud Tartu Kõrgema Kunstikooli fotograafia eriala. Kirg toidufotograafia vastu sai alguse Tallinna Teeninduskoolis kondiitri erialal õppides, kuid nüüd tegutseb ta toidufotograafia vallas peamiselt koolitaja-mentorina.