Pirje Pärimets
Pirje Pärimets on Tallinna Teeninduskooli kokaõpetaja juba 2002. aastast. Ta lõpetas Tallinna Majaka Teeninduskooli toitlustusteeninduse eriala ning sai väljaõppe nii koka, kelneri kui ka pagar-kondiitrina. Pedagoogilise hariduse omandas Pirje kutseõpetaja erialal Tallinna Ülikoolis ning toidutehnoloogiaga seotud erialaõppe Tallinna Tehnikaülikoolis. Töökogemuse kokana on ta saanud restoranides ja catering-ettevõtetes töötades. Pirje teemadeks õppetöös on olnud abikoka töö, toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis, Eesti köök, rahvus- ja regionaalköögid, menüü koostamine, töökorraldus, kaunistamine ja serveerimine, teenindus, toitumisõpetus, peoteenindus. Pirje on olnud kaasautoriks erinevatele väljaannetele ning juhendajana teinud koostööd väga tublide õpilastega, kellega on võistelnud erinevatel kutsemeistrivõistlustel ja rõõmustanud kõrgete kohtade üle nii Eestis kui ka rahvusvahelisel tasandil (nt Kuldmedal Restaurant Cook 2006 Killarney, Iirimaa ja kuldmedal Nouvelle Cuisine 2015 Cervia, Itaalia). Enam köidavad Pirjet teema toit ja tervis, köögiviljade ja maitsetaimede kasutamine, küpsetamine, põnevad ja erilised restoraniroad.