Õhturestoranid alates 21.12

Teko restoran alustab detsembris õhturestoranidega. Kui tavapäraselt oleme avatud igal tööpäeval 11:30-14:00, siis alates detsembrist oleme neljal õhtul igal kuul avatud 18:00-20:00. Õhtusöökide menüüd valmivad taas eesti parimate peakokkade abiga.

Esimene õhtusöök toimub 21.12.2017 kell 18:00-20:00, kohti on võimalik broneerida tööpäeviti helistades telefonil 605 3111 ajavahemikul 11:00-14:30. Õhtusöögi hind ühele osalejale on 15 €. Õhtusööki valmistab Jüri Vainküla restoranist «Mantel & Korsten» koos kolmanda kursuse kokarühmaga (KK15-PE2). Menüüs:

  • Peakoka tervitus – kõrvits ja metspähkel;
  • Eelroog – Kalamatsi kitsejuust, lisandiks tomat ja peet;
  • Pearoog – küülik, lisandiks hapukapsas ja ploom;
  • Dessert – šokolaad ja kirss;
  • Alkoholivabad joogid – vesi, mahl, kohv, tee.

 

Järgmised õhtusöögid jaanuari lõpus.