2018 on heade maitsete aasta

Tallinna Teeninduskooli kolmanda kursuse gurmeevõlurid ootavad jaanuari lõpus õhturestoranidesse.

23. jaanuari õhtusöögi paneb kokku Eero-Olavi Kippa (Hotell “Wesenbergh” restorani “Kuum Kahvel” peakokk) ja kokagrupp KK15-PE1.
Menüüs:

  • peakoka tervituseks on röstitud soolalõhe seesamiseemnetega
  • eelroog – Caesari salat kanavardaga
  • pearoog – tallekarree leeme, maapirni-pastinaagipüree ja roheliste hernestega
  • dessert – metskirsitee brülekreem kirsisorbeti ja beseepuruga
  • alkoholivabad joogid

24. jaanuari õhtusöögi autoriks on Tallinna Teeninduskooli kõige särtsakam kokaõpetaja Maria Stulova, keda abistab kokagrupp KK15-PV2.
Menüüs:

  • peakoka tervitus – sibulasupp rukkijahuchipsiga
  • eelroog – ravioolid lõhetäidisega
  • pearoog – pardifilee, veinikaste, porganid- ja pastinaagikreem, brokkoli
  • dessert – šokolaadifondant vaniljeüllatusega
  • alkoholivabad joogid

25. jaanuari õhtusöögi panevad kokku kokaõpetaja Ljudmilla Zahharova ja kokagrupp KK15-PV1.
Menüüs:

  • peakoka tervitus
  • eelroog – viinas marineeritud lõhe rohelise salati ja mädararõikakastmega
  • pearoog – nadalal temperatuuril küpsetatud seasissefilee kartuligrätaani, kõrvitsakreemi ja ploomiveinikastmega
  • dessert – brüleekreem aprikoosikastme, värskete marjade ja vaniljejäätisega
  • alkoholivabad joogid

Õhtusöögi hind on 15 €, pileteid saab osta Teko õpperestoranis igal tööpäeval kell 11.00-14.30, täpsem info telefonil 605 3111.

Kes jaanuarikuus ei jõua, seda ootame taas meie juurde õhtust sööma veebruaris.