2018 on heade maitsete aasta
Tallinna Teeninduskooli kolmanda kursuse gurmeevõlurid ootavad jaanuari lõpus õhturestoranidesse.
23. jaanuari õhtusöögi paneb kokku Eero-Olavi Kippa (Hotell “Wesenbergh” restorani “Kuum Kahvel” peakokk) ja kokagrupp KK15-PE1.
Menüüs:
- peakoka tervituseks on röstitud soolalõhe seesamiseemnetega
- eelroog – Caesari salat kanavardaga
- pearoog – tallekarree leeme, maapirni-pastinaagipüree ja roheliste hernestega
- dessert – metskirsitee brülekreem kirsisorbeti ja beseepuruga
- alkoholivabad joogid
24. jaanuari õhtusöögi autoriks on Tallinna Teeninduskooli kõige särtsakam kokaõpetaja Maria Stulova, keda abistab kokagrupp KK15-PV2.
Menüüs:
- peakoka tervitus – sibulasupp rukkijahuchipsiga
- eelroog – ravioolid lõhetäidisega
- pearoog – pardifilee, veinikaste, porganid- ja pastinaagikreem, brokkoli
- dessert – šokolaadifondant vaniljeüllatusega
- alkoholivabad joogid
25. jaanuari õhtusöögi panevad kokku kokaõpetaja Ljudmilla Zahharova ja kokagrupp KK15-PV1.
Menüüs:
- peakoka tervitus
- eelroog – viinas marineeritud lõhe rohelise salati ja mädararõikakastmega
- pearoog – nadalal temperatuuril küpsetatud seasissefilee kartuligrätaani, kõrvitsakreemi ja ploomiveinikastmega
- dessert – brüleekreem aprikoosikastme, värskete marjade ja vaniljejäätisega
- alkoholivabad joogid
Õhtusöögi hind on 15 €, pileteid saab osta Teko õpperestoranis igal tööpäeval kell 11.00-14.30, täpsem info telefonil 605 3111.
Kes jaanuarikuus ei jõua, seda ootame taas meie juurde õhtust sööma veebruaris.