Ellen Lesseli pagarikool
Jaanuarist aprillini toimuvad Teko pagariõpetaja Ellen Lesseli kahepäevased pagariteemalised lühikoolitused.
Koolituse maht: 10 akadeemilist tundi / kord
Koolitaja: Ellen Lessel
Osavõtutasu: 49 € koolituskorra kohta
Registreeru koolitustele siin
Toimumisajad ja teemad:
- 24.-25.01.2017 kell 16.30-20.30 pärmitaigen, kihiline pärmitaigen
Läbi tehakse plaadipirukad, rullsaiad, kuklid, pirukad, erinevate täidistega, võiroos, lehesai, tähesai, kookosesai. - 07.-08.02.2017 kell 16.30-20.30 muretaigen, võibiskviittaigen
Küpsised, keeksid, plaadikoogid, liivariba, liiva-kaneeli küpsis, soolapulk, sotšnik, quiche Lorraine, liiva-keedukreemikook, kohupiimakook, viinisai puuviljadega. - 21.-22.02.2017 kell 16.30-20.30, biskviittaigen, keedutaigen
Klassikalised puistetega tordid (nt trühvlitort), moorapea, rullbiskviitkoogid, kohupiimataskud, ekleerid, profitroolid. - 07.-08.03.2017 kell 16.30-20.30, beseetaigen, makroonid
Pavlova kook, beseerull vaarikatega, tort „Võlu“, pähklibesee, makroonid erinevate täidistega. - 21.-22.03.2017 kell 16.30-20.30, glasuuritud koogid, tassikoogid
Linnupiim, koogid ganachega, šokolaadi braunis, tassikoogid. - 04.-05.04.2017 kell 16.30-20.30, pärmilehttaigen, lehttaigen
Croissant juustuga või singiga, seemnelips, kilu-muna pirukas, viineripirukas, singi-juustustruudel, kapsapirukas, porgandipirukas, kreemiga lehttaigna torukesed. - 18.-19.04.2017 kell 16.30-20.30, käsitöökommid
Trühvlite valmistamine, šokolaadikommid erinevate täidistega. - 25.-26.04.2017 kell 16.30-20.30, kringlid, stritslid, struudlid
Magusad ja soolased kringlid, stritslid, struudlid.