Märtsikuu õhturestoranid
Uus kuu toob uued õhturestoranid.
- Kuues õhturestoran toimub 13.03.2018 kell 18-20 Teko õpperestoranis, kus külalisi võõrustavad kevadel lõpetav kokagrupp KK15-PV2 GR2 ja õpetaja Maria Stulova. Menüü on veel väljatöötamisel, hind 15 €.
- Seitsmes õhturestoran on 14.03.2018 kell 18-20 Teko õpperestoranis, võõrustajateks kokagrupp KK15-PV1 GR1 ja õpetaja Ljudmilla Zahharova. Hind 15 €.
Menüüs:- Kitsejuustu salat
- Praetud part bulguriga veini kastmes ja kõrvitsakreemiga
- Brownie kook kirsisorbee ja aprikoosikastmega
- Kaheksanda õhturestorani 16.03.2018 kell 18-20 Teko õpperestoranis panevad kokku kokagrupp KK15-PE1 GR2 ja õpetaja Diane Sarapuu-Kelder. Hind 15 €.
Menüüs:- Suitsukala kartuliõhikuga
- Pardikonfi rosmariinikastme kõrvitsapüree, küpsetatud kõrvitsa ja meeporganditega
- Maasikakreem
Goût de France tuleb taas, seekord 21.03.2018 kell 18-20 kokagrupi KK15-PE2 GR2 ja õpetaja Kristi Tiido käe alt viiekäigulise õhtusöögina Teko aatriumis. Kui 2017 aastal oli kaasatud prantuse gastronoomiakultuuri tutvustavasse suurüritusse 2000 peakokka ja 2000 restorani viiel kontinendil, siis sel aastal on number 3000. Veel on mõned vabad kohad, osavõtt 22 €
Menüüs:
- Tervituseks vahuvein Prantsusmaalt
- Makroon suitsulõhe kreemiga
- Spinatiravioolid sidruni-mündikastmega
- Aurutatud valge kala pastinaagikreemi, hollandi kastme ja köögiviljadega
- Prantsuse juustude valik lisanditega
- Crêpes Suzette aniisijäätisega
- Alkoholivabad joogid, kohv / tee
Märtsikuiste õhtusöökide pileteid saab osta Teko õpperestoranis igal tööpäeval kell 11.00-14.30, täpsem info telefonil 605 3111.