Aprillikuised õhturestoranid

2018. aasta kevade viimased õhtusöögid toimuvad 3., 4. ja 6. aprillil. Menüüd panevad kokku taas Teko kokaõpetajad.

3. aprilli aasia stiilis õhtusöögi valmistavad kokagrupp KK15-PE2 ja kokaõpetaja Kristi Tiido

  • Eelroog: magushapu lillkapsa tempura, marineeritud valge redis ja seesamiseemnejäätis
  • Pearoog: Bao burger rebitud lambaliha ja terava köögiviljahautisega
  • Dessert: kookose panna cotta veriapelsini kompoti ja matcha spongega

4. aprilli menüüs on kokaõpetaja Ljudmilla Koltšenkolt ja kokagrupp KK15-PV1-lt

  • Eelroog: jääsalat suitsutatud kitsejuustu vahuga, poolkuivade maasikate, grillitud kirsstomatite, mandlite ja pähklitega
  • Pearoog: veisefilee Wellingtoni moodi, punase veini kastme, kapsapüree ja glaseeritud pordanditega
  • Dessert: tiramisu, itaalia merengua, likööris keedetud kirsid

6. aprillil pakuvad kokaõpetaja Diane Sarapuu-Kelder ja kokarühm KK15-PE1

  • Eelroog: vürtsikas kookospiimasupp
  • Pearoog: kana ja köögiviljad vokiroana
  • Dessert: valge šokolaadi brownie
Õhtusöökide pileteid saab osta Teko õpperestoranis igal tööpäeval kell 11.00-14.30, täpsem info telefonil 605 3111.
Õhtusöögi hind 15 €.