Aprillikuised õhturestoranid
2018. aasta kevade viimased õhtusöögid toimuvad 3., 4. ja 6. aprillil. Menüüd panevad kokku taas Teko kokaõpetajad.
3. aprilli aasia stiilis õhtusöögi valmistavad kokagrupp KK15-PE2 ja kokaõpetaja Kristi Tiido
- Eelroog: magushapu lillkapsa tempura, marineeritud valge redis ja seesamiseemnejäätis
- Pearoog: Bao burger rebitud lambaliha ja terava köögiviljahautisega
- Dessert: kookose panna cotta veriapelsini kompoti ja matcha spongega
4. aprilli menüüs on kokaõpetaja Ljudmilla Koltšenkolt ja kokagrupp KK15-PV1-lt
- Eelroog: jääsalat suitsutatud kitsejuustu vahuga, poolkuivade maasikate, grillitud kirsstomatite, mandlite ja pähklitega
- Pearoog: veisefilee Wellingtoni moodi, punase veini kastme, kapsapüree ja glaseeritud pordanditega
- Dessert: tiramisu, itaalia merengua, likööris keedetud kirsid
6. aprillil pakuvad kokaõpetaja Diane Sarapuu-Kelder ja kokarühm KK15-PE1
- Eelroog: vürtsikas kookospiimasupp
- Pearoog: kana ja köögiviljad vokiroana
- Dessert: valge šokolaadi brownie
Õhtusöökide pileteid saab osta Teko õpperestoranis igal tööpäeval kell 11.00-14.30, täpsem info telefonil 605 3111.
Õhtusöögi hind 15 €.