Tunnustatud Eesti restoranide peakokad toovad tõelise restoranielu Tallinna Teeninduskooli
Tallinna Teeninduskool on kutsunud kuueks nädalaks tunnustatud Eesti restoranides töötavad vilistlased õpperestorani, et õpetada, milline näeb välja töö päris restoranis.
Kuni 9. oktoobrini on Tallinna Teeninduskooli õpilastel võimalik õppida restoran Leib Resto ja Aed peakokk Janno Lepiku ning kokk Annika Uibo, restoran Pincho Tapas & Dine peakokk Janek Villermanni ja Tchaikovsky sous chef Dmitri Žuki juhendamisel. Kogenud peakokkade käe allõpitakse kõike olulist restorani töös – alates tellimustšeki lugemisest lõpetades sujuva koostöö loomisega saalis töötavate teenindusõpilastega.
„Tallinna Teeninduskooli õpilased on väga tublid, nad kuulavad hoolega ja õpivad kiiresti,“ kiidab restoran Pincho Tapas & Dine peakokk Janek Villermann. „Restoranitöös on lisaks maitsele olulisel kohal kaks tegurit: toidu hea välimus ning valmistamise kiirus. Viimast peavad õpilased veel lihvima,“ sõnab Janek.
Tunnustatud peakokkade erimenüüsid on Tallinna Teeninduskooli õpperestorani külalistel võimalik proovida esmaspäevast reedeni kell 11.30‒14.00. Soovitame eelnevalt broneerida laud telefonil 605 3111.