Teko restorani 2018/2019 hooaja avamenüü
2018/2019 hooaja esimene menüü on saanud valmis! Sügisel ootame kliente teisipäevast reedeni, ikka kolmenädalaste menüüde kaupa ja kell 11.30-14.00. Kohti saab broneerida helistades samal ajal telefonil 605 3111.
TEISIPÄEV
Õpetaja Eero-Olavi Kippa ja kokagrupp KK17-KE1 soovitavad
› Kukeseened ja õun, seeneküpsis 2 €
› Lambakarree, portveini-punapeedireduktsioon, marineeritud sibul 5 €
› Porgandikook ja astelpajusorbett 2 €
KOLMAPÄEV
Õpetaja Ljudmilla Koltšenko ja kokagrupp KK17-KV1 soovitavad koos restorani MEKK koka A. Tuguševaga
› Marineeritud lõhe, apteegitillikreem ja särtsakas nuikapsas koriandriga 2 €
› Aeglaselt mooritud veisepõsk, kartuli-pastinaagipüree, röstitud porgandid ja krõbe lehtkapsas 5 €
› Astelpajuparfee karamellistatud pähklite ja soolase karamelliga 2 €
NELJAPÄEV
Õpetaja Eero- Olavi Kippa ja kokagrupp KK17-KE2 soovitavad
› Lillkapsas ja tillileem 2 €
› Pardirind ja pardikoiva-confit, õuna-ingverireduktsioon, kõrvitsapüree 5 €
› Kohvi-brüleekreem ja õunasorbett, pohlavaht 2 €
REEDE
Restoran Kopli peakokk Kirill Kirejev ja kokagrupp KK17-KV2 soovitavad
› Seene-espressopirukas värskete ürtidega 2 €
› Broileri-krevetirull, Brie juustu kaste, porgandi-kookosekreem, kartuli-ürdikroket 5 €
› Šokolaadileib basiiliku-jogurtijäätisega 2 €
Ostes päevamenüü (eelroog-pearoog-dessert), on hinnaks 8 €.