Õnnepäev!
Kevade alguse päeval, ühtlasi ka rahvusvahelisel õnnepäeval, 20.03.2014. a algusega kl 18.30 korraldasid Teko kaks rühma kooli aatriumis piduliku õhtusöögi viiekümnele kliendile.
Toidud valmistas kokarühm KK11-PE ja teeninduse eest vastutas rühm HT12-KE. Neist viimane hoolitses kogu teeninduse poole eest, sh laudade eelkate jm saalikaunistus. Pidulik õhtusöök oli mõlema rühma kursustöö.
Õhtusöögi menüü koostas rühm KK11-PE. Kasutati peamiselt eestimaist toorainet. Menüüs oli kuus käiku:
- starter ‒ suitsuseapekk-leivakrõpsuga;
- 1. eelroog ‒ õrnsoola röstitud lõhe sidrunijogurti ja tomati-murulaugu vinegretiga;
- 2. eelroog ‒ maksapsteet iseküpsetatud saia ja sibulamoosiga;
- vahekäik ‒ rohelise õuna sorbee;
- pearoog ‒ täidetud sealiharull glaseeritud köögiviljade, kartuligratääni ja Põltsamaa Kuldse veinikastmega;
- dessert ‒ šokolaadikook sõstrakastme ja piparmündijäätisega.