Teko õpilaste kevadine ränne Euroopas
2019. aasta kevad lennutab mitmed meie kooli õpilased üle Euroopa laiali kogumaks uusi erialaseid teadmisi ja oskusi ning õppida iseseisvalt võõras keskkonnas hakkamasaamist. Esimesed õpilased on oma praktikalt juba ka tagasi. SPA teenindaja eriala õpilane, Kristi Mäe, proovis ära Malta SPA töökogemuse. Vanemkelneri erialal õppiv Viktoria Tšižova töötas Suur-Britannias, Londoni mainekas restoranis „Dinner by Heston Blumenthal“ (Michelin **).
Veebruaris ja märtsis alustavad oma praktikat 8 erinevas riigis 40 õpilast:
PORTUGALvõõrustab 03.02–02.03 kokkasid: Anastasija Egorova, Anna Gavrilova, Elo-Nora Vilgats, Kristjan Klasen, Rainer Terasmees, Sofia Randlepp, Aleksei Krjatšok, Anastasia Bakulina, Karin Koemets, Andrei Buturlakin. Hotelliteenindajatest on Portugalis Karina Rjabova, Margit Maide ja Olesja Tumilovits.
SOOMES praktiseerivad 03.02–15.03 kondiitrid: Jaanika Tohter-Männamaa ja Annabel Koots.
ROOTSIS on 03.02–28.02 kokad Jüri Stepanov, Svjatoslav Kuliš ja Martin Puss koos kondiitrite Kristi Aasa ja Triinu Pärn Nuustiga, kelle praktikaperiood on 03.02–08.03.
SAKSAMAAL on kokapraktikal 03.02.–30.03 Nataliia Ahypiuk
SLOVEENIAS teevad hotelliteeninduse praktika 04.02.–02.03. Karina Hüvenen ja Maria Kalošhina
KÜPROSEL on 17.02 – 24.03 kondiitrid Kristina Napritson ja Sigrid Reinvelt, 21.02–03.04 sõidavad kondiitritele appi pagar-kondiitrid Viktoria-Ailin Serova, Angelina Protsak, Darja Dubinina, Diana Nožejeva, Polina Vassilenko ja kokad Alisa Kuturga, Alisia Jefremova, Artur Rakitin, Dmitri Kravtšenko, Krete Saluste ja Violetta Mihhailova.
TAANIS teeb müügikorraldaja praktika 10.03–30.03 Liilian Ots.
BELGIAS on kondiitripraktikal 17.03–06.04 Nataliia Slupitska ja 17.03–12.04 Jevgenia Burova ja Sofiya Gazaryan.