Diversity of Regional foods in Europe and Culinary Photography
Mitmekülgne piirkondlik toit Euroopas ja kulinaarne fotograafia
Projekt kestab 2 aastat, 1. augustist 2009 kuni 31. juulini 2011
Projekti eesmärk on luua ühine kokaraamat, milles oleks lisaks iga riigi traditsioonilistele toitudele pildistatud ka roogade valmistamiskäiku.
Tegemist on mobiilsusprojektiga, mille raames külastavad Teko õpilased ja õpetajad Prantsusmaa ja Inglismaa partnerkoole. Samuti võtame ise vastu külalisi partnerkoolidest.
Koordinaatormaa on Prantsusmaa, Tallinna Teeninduskool on partner. Projekti meeskonda kuuluvad nii üldhariduse kui ka kutseõpetajad ja koka-eriala õpilased.
Projektis osalevad partnerriigid ja vastuvõtvad partnerkoolid:
• lycee hotelier Guillaume Tirel /France (Coordinator)
• Tallinn School of Service /Estonia
• Helsinki City College of Culinary Art, Fashion and Beauty /Finland
• Southampton City College (School of Hospitality and Catering) /United Kingdom
Kontaktisik TEKOs on Hele Liiv-Tellmann, hele.liiv@teeninduskool.ee.