- This event has passed.
Õhturestoran «Haridusasutuse disain»
20. veebr. 2020 kell 18:00–20:30
20€Keskkond, milles viibime, mõjutab töö ja õpisooritust. Milline on hea ruumiga kool, kus olla õppides õnnelik? 20. veebruari õhturestoranis räägib õpiruumi loomisest arhitekt Ülo Peil, kelle portfoolios on Rocca al Mare kooli ja Tartu LõunaTERA koolihooned. Menüü koostab ja kolmanda kursuse kokaõpilasi juhendab Leonid Suvorov restoranist Mon Repos. Kolmekäigulise õhtusöögi hind on 20 €, lisaks saab osta veini.
Menüü
- Peakoka tervitus: siia tar-tar, gyoza korvike, sinepiseemned, värske kurgi kuubik, tillimajonees, shallotsibul, jänesekapsas
- Eelroog: smørrebrød kartulikroketiga, peedipesto, marineeritud punane sibul, suitsujuust, vutimuna ja frisee
- Pearoog: põletatud siiafilee, juurselleri-trühvlipüree, paksoi, röstitud miniporgandid, kale chipsid ja rohelise õuna beurre blanc kastmega
- Dessert: kirsitartalet, keedukreem, mandlikrõbedik ja kookose-kardamoni jäätis