
Teko õpprestorani menüü 04.03-14.03.2025
4. märts–14. märts

ESMASPÄEVITI SULETUD
TEISIPÄEV õpetaja Ljudmilla Koltšenko ja kokagrupp KK24-KUS soovitavad
lõhe-carpaccio, trühvlimajonees, sidrunikaste, kapparid, rukolasalat 3,50
vasikaeskalopp, kartuligratään, hernekreem, seene-koorekaste, ürdiõli 6,00
kõrvitsa toorjuustukook, õuna-confit, itaalia meringue, sidruni–tuille 3,50
KOLMAPÄEV õpetaja Aaron Daniel Swords ja kokagrupp KK24-KE soovitavad
burgundiapärane singiterriin, brioche, sinep 3,50
Gruyère’i juustu kattega hiidlest, blanšeeritud porrulauk,
spinati-valgeveini–veloute 6,00
crepes Suzette mango- ja passionisorbetiga 3,50
NELJAPÄEV õpetaja Eero-Olavi Kippa ja kokagrupp KK24-KE soovitavad
kataifi-tainas hiidkrevett, dekoratiiv-sushi, seesami-sojakaste 3,50
glasuuritud pardifilee, bataadi- fondant, mustjuur 6,00
yuzu-jäätis, mangokreem, besee ja marjad 3,50
PAKKUMINE!
Ostes päevamenüü (eelroog-pearoog-dessert) on hinnaks 12,00 €
Tallinna Teeninduskooli õpperestoran on avatud ajavahemikul
04.03 -14.03.2025 teisipäevast neljapäevani kell 11.30 – 14.00 aadressil Majaka 2, Tallinn.
Laudade broneerimine T-N kell 11.30-14.00 telefonil 6053111 või kirjutage restoran@teeninduskool.ee
Broneeringu kohta tuleb kinnitus e-mailile.
Meeldivaid maitseelamusi!
Details
- Start:
- 4. märts
- End:
- 14. märts
- Event Category:
- Teenused
- Event Tags:
- 2025, õpperestorani kolmas menüü, teko
Venue
- õpperestoran
Organizer
- Tallinna Teeninduskool