Arve-saateleht. Kauba arvele võtmine ja maha kandmine vastavalt tootmisprotsessile.
Õppekava: Majutamise ja toitlustamise eriala riiklik õppekava
Moodulid:
- Töökorraldus suurköögis
- Töökorraldus restoraniköögis
Teema: Varustamise korralduse ja laomajanduse põhimõtted toitlustusettevõttes.
Õpiobjekti maht: 0,1 õn
Õppe eesmärk: Õppija oskab lugeda ja vormistada arve-saatelehete. Õppija oskab kauba vastavalt arve-saatelehele arvele võtta ja oskab arvutada arve- saatelehelt ühiku (1 kilogrammi või liitri) hinda kaluklatsioonikaardile. Õppija teab kauba ladustamise põhimõtteid ja oskab kaupa ladustada. Veebilehel loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut veebilehel jälle meelde tuletada.
Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.
Küllike Varik
Tallinna Teeninduskooli koka kutseõpetaja
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
|