Õppeülesanne 2
Suurköögis on marmiit Metos Proff BM-800-TDRL-TDRR
Suurköögi sooja toidu menüü on järgmine:
- Värskekapsasupp: portsjon kaalub 250g
- Tatrapuder: portsjon kaalub 250g
- Sealihaguljašš: portsjon kaalub 150g
- Köögiviljarisoto: portsjon kaalub 300g
- Hakk-kotletid: portsjon kaalub 75g
- Seenekaste: portsjon kaalub 150g
- Valge kaste: portsjon kaalub 75g
- Keedetud riis: portsjon kaalub 150g
- Keedetud kartul: portsjon kaalub 150g
- Ahjukartul: portsjon kaalub 150g
Planeerige selle suurköögi menüü jaoks GN nõud (pange kirja mõõdud ja sügavused), nende toitude väljastamiseks. Kogu see soe toit on planeeritud soojakapi GN süvendikku.
Pange kirja nende planeeritud GN nõude mahtuvused, et planeerida valmistatavate toitude koguseid.
Arvutage mitmele toiduportsjonile jagub nendest planeeritud toitudest väljastusletis.
Joonistage paberile soojakapi GN süvendikku planeeritud GN nõud paigutus .
Mis materjalidest GN nõusid kasutate selles väljastusletis?