Õppeülesanne 3
Individuaalne töö või rühmatöö.
Planeerige lõuna (kell 12.00 - 14.00) sooja toidu menüü kohvikule, kui sooja toidu väljastamisel kasutatakse soojakappi GN süvendikuga, mis on GN1/1 mõõduga. Vanni sügavus, kuhu saab asetada GN nõud on 210mm. Soojakapi allosas on üks juhtsiinidega soojakapp, kuhu mahub 3*GN1/1-100 nõud.
- Koostage sooja toidu menüü sellele kohvikule. Pange kirja ka toiduportsjonite suurused.
- Planeerige GN nõud (pange kirja mõõdud ja sügavused), nende toitude väljastamiseks.
- Pange kirja nende planeeritud GN nõude mahtuvused, et planeerida valmistatavate toitude koguseid.
- Arvutage mitmele toiduportsjonile jagub nendest planeeritud toitudest väljastusletis.
- Joonistage paberile planeeritud GN nõud paigutus soojakapi GN süvendikku .
- Mis materjalidest GN nõusid kasutate selles väljastusletis?