Juustu kasutamine toiduvalmistamisel Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava Moodul: Toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis Teema: Juustu kasutamine toiduvalmistamisel. Õpiobjekti maht: 0,1 õn Õppe eesmärk: 1.Õppija teab juustude liigitust. 2.Õppija oskab valida juustutoidu jaoks sobiva juustu. 3.Õppija teab klassikaliste juustutoitude fondüü ja raclett valmistamise tehnoloogiaid ja oskab neid serveerida Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada.
Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple. Lehekülje koostaja: Kristi Tiido
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
|