Kartuliroad ja -lisandid

Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava
Moodul: Toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis
Teema: Kartuliroad ja lisandid
Õpiobjekti maht: 0,1 õn

Õppe eesmärk:

  1. Õppija teab ja kirjeldab erinevaid kartuliroogi ja  nende valmistamiseks kasutatavaid tooraineid
  2. Õppija teab ja kirjeldab erinevaid keedetud kartuliroogi ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja oskab neid serveerida
  3. Õppija teab ja kirjeldab erinevaid hautatud kartuliroogi ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja oskab neid serveerida
  4. Õppija teab ja kirjeldab erinevaid praetud ja küpsetatud kartuliroogi ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja oskab neid serveerida

Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada.

Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.


Lehekülje koostaja: Küllike Varik

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.