Kordamisküsimused

  1. Millest ja kuidas valmistatakse toorkompotte?
  2. Milliste lisanditega serveeritakse kompotte?
  3. Kirjelda kirsikompoti valmistamise tehnoloogiat.
  4. Nimeta erinevaid kissellide tihendamiseks kasutatavaid tooraineid. Kuidas need tihendustoorained lisatakse kissellidele?
  5. Kuidas jaotatakse konsistentsi järgi kissellid.
  6. Millest valmistatakse kisselle?
  7. Kirjelda jõhvikakisselli valmistamise tehnoloogiat. 
  8. Nimeta erinevaid magusaid suppe.
  9. Kirjelda lumepallisupi valmistamise tehnoloogiat.
  10. Kirjelda piimakisselli valmistamise tehnoloogiat
  11. Milliste lisanditega serveeritakse puuviljadest ja marjadest valmistatud magusaid suppe?
  12. Kirjelda leivasupi valmistamise kahte erinevat moodust.