Kordamisküsimused

  1. Milliste lindude mune võib toiduks tarvitada ja nimeta kõige suurem linnumuna ja kõige väiksem linnumuna.
  2. Kuidas tähistatakse kaubanduses müügil olevaid kanamune, millel on erinevad kaalud?
  3. Selgita muna koostiosi ja milleks kasutatakse erinevaid muna koostisosi?
  4. Kuidas hinnatakse muna värskust?
  5. Milliseid toitaineid leidub munas?
  6. Nimeta keedetud munaroogasid?
  7. Kuidas keeta muna, et munakollane jääks seest vedel?
  8. Kuhu toitudesse kasutada ja kuidas serveerida keedetud muna?
  9. Kuidas valmistada pošeeritud muna ja kuidas, mis toitudesse või mis lisanditega teda serveerida?
  10. Nimeta erinevaid praetud munaroogasid.
  11. Mis toit on härjasilm ja kuidas ning millega peab härjasilma maitsestama?
  12. Kirjelda omleti tooraineid ja valmistamise võimalusi.
  13. Kuidas valmistatakse keedetud omletti?
  14. Kuidas ja millest valmistada üleküpsetatud munaroogasid?