Õppeülesanne 1
Õppeülesanne 1. Teema õppematerjali läbitöötamine.
Individuaalne töö, maht 1,5 t
Õppija juhis:
- Tööta läbi õppematerjal
Leia õpitu abil vastused kordamisküsimustele
Kordamisküsimused:
- Miks on restoranid toitlustuteenuste turul?
- Mida väljendab restorani äriidee?
- Milliseid restorane oskad nimetada oma kodukohas (või näiteks Tallinnas, Tartus, Pärnus jne)?
- Milliseid hotellirestorane oskad nimetada? (vt näiteid õppematerjalis)
- Kirjelda üht hotellirestorani.
- Kes on hotellirestorani kliendid?
- Milliseid menüüd ja teenuseid pakub hotellirestoran?
- Miliseid spetsialiseeritud toidurestorane oskad nimetada? (vt näiteid õppematerjalis)
- Kirjelda üht spetsialiseeritud restorani.
- Kes on Tallinna vanalinna restoranide kliendid?
- Millistes restoranides on võimalik korraldada rühmaturistide ettetellitud toitlustamist?
- Kas restoranides on võimalik korraldada rühmaturistide ette tellimata toitlustust? Põhjenda.
- Mille järgi hinnatakse lõunasöögirestorani teenuse kvaliteeti? Põhjenda.