Õppeülesanne 1
Õppeülesanne 1. Teema õppematerjali läbitöötamine
Individuaalne töö, maht 1,5 t
Õppija juhis:
- Tööta läbi õppematerjal
- Leia õpitu abil vastused järgnevatele kordamisküsimustele
Kordamisküsimused:
- Mida väljendab suurköögi missioon?
- Mida väljendab suurköögi äriidee?
- Millised erinevused on erinevate suurköökide pakkumises?
- Milliste suurköökide kliendiks oled ise olnud?
- Milliseid suurkööke oskad nimetada oma kodukohas (või näiteks Tallinnas, Tartus, Pärnus jne)?
- Kes on järgmiste suurköökide kliendid Eestis?
-
- Keskusköögid
- Koolide köögid
- Üldkasutatavate bistroode köögid
- Ettevõtte personali teenindavate bistroode või sööklate köögid
- Kaubanduskettide, supermarketite köögid
- Hotellide, restorani- ja hotellikettide ning spaade köögid
- Milliseid tooteid / teenuseid pakuvad suurköögid oma kliendirühmadele:
- Keskusköögid
- Koolide köögid
- Üldkasutatavate bistroode köögid
- Ettevõtte personali teenindavate bistroode või sööklate köögid
- Kaubanduskettide, supermarketite köögid
- Hotellide, restorani- ja hotellikettide ning spaade köögid
- Kuidas võib olla korraldatud teenindamine:
- Koolide sööklates
- Üldkasutatavates bistroodes
- Ettevõtte personali teenindavates bistroodes
- Catering-firmades
- Tooge näiteid, missugustes ettevõtetes kasutatakse iseteenindust.