Vahud
Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava Moodul: Toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis Teema: Vahud Õpiobjekti maht: 0,1 õn
Õppe eesmärk:
- Õppija teab vahtude jagunemist ja nende valmistamiseks kasutatavaid tooraineid
- Õppija tunneb erinevaid magustoidu keedetud vahte ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi
- Õppija tunneb erinevaid magustoidu toorvahtusid ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi
- Õppija tunneb erinevaid piima vahustamise meetodeid.
- Õppija teab sifooni kasutamise võimalusi toitude valmistamisel ja serveerimisel
Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada.
Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.
Lehekülje koostaja: Küllike Varik
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
|