Kordamisküsimused.

  1. Kuidas säilitatakse jahutatud lihatooteid.
  2. Nimete veiselihast väikesetükilised pooltooted ja nimeta jaotustükid, millest nad valmistatakse ning kirjelda nende pooltoodete kuju.
  3. Nimete sealihast väikesetükilised pooltooted ja nimeta jaotustükid, millest nad valmistatakse ning kirjelda nende pooltoodete kuju.
  4. Nimete lambalihast väikesetükilised pooltooted ja nimeta jaotustükid, millest nad valmistatkse ning kirjelda nende pooltoodete kuju.
  5. Nimete vasikalihast väikesetükilised pooltooted ja nimeta jaotustükid, millest nad valmistatkse ning kirjelda nende pooltoodete kuju.
  6. Kirjelda hautatud liharoogade valmistamise tehnoloogiat.
  7. Mis toit on šašlõkk. Millistest lihaliikidest ja kuidas valmistatakse.
  8. Milliste lisanditega pakkuda šaškõkki?
  9. Mis toit on azuu. Millistest lihaliikidest ja kuidas valmistatakse.
  10. Nimeta väikesetükilised praetud liharoad ja iseloomusta neid.