Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava
Moodul: Toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis
Teema: Portsjonroad veiselihast
Õpiobjekti maht: 0,1 õn
Õpiobjektis selgitatakse erinevaid lihade eeltöötlusvõtteid: lõikamine, vasardamine, kujundamine, maitsestamine ja paneerimine. Õpiobjektis on ära toodud ka veiserümba jaotus ja ära märgitud ka portsjonilisteks roogadeks kasutatavad jaotustükid. Õpiobjekt on piltidega illustreeritud ja piltidel on erinevad veiselihast portsjonroad.
Õppe eesmärk:
Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada.
Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.
Lehekülje koostajad: Küllike Varik ja Dina Aarma
Koka kutseõpetajad Tallinna Teeninduskoolis
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.