GN NÕUD toidu valmistamisel ja väljastamisel
Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava
Moodulid:
- Töökorraldus suurköögis
- Töökorraldus restoraniköögis
Teema: GN nõud
Õpiobjekti maht: 0,1 õn ehk 4 tundi
Õppe eesmärk: Õppija oskab kasutada toiduvalmistamisel erinevaid GN nõusid. Oskab planeerida menüüd olenevalt väljastusleti suurusest. Veebilehel loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut veebilehel jälle meelde tuletada.
GN nõude materjalid, mõõdud ja mahtuvused. GN nõude erinevad kasutusalad. Õpilasele kirjeldatakse erinevaid GN nõusid, nende kasutust toiduvalmistamisel (ahjud) ja väljastusel ning tran sportimisel. Õppijatele antakse erinevaid ülesandeid vastavalt GN nõu kasutusotstarbele.
Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.
Küllike Varik
Tallinna Teenonduskooli koka kutseõpetaja
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
|