GN NÕUD toidu valmistamisel ja väljastamisel

 
 
 

GN NÕUD toidu valmistamisel ja väljastamisel

Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava

Moodulid:  

  • Töökorraldus suurköögis
  • Töökorraldus restoraniköögis

Teema: GN nõud

Õpiobjekti maht: 0,1 õn ehk 4 tundi

Õppe eesmärk: Õppija oskab  kasutada toiduvalmistamisel erinevaid GN nõusid. Oskab planeerida menüüd olenevalt väljastusleti suurusest.  Veebilehel loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut veebilehel jälle meelde tuletada.

GN nõude materjalid, mõõdud ja mahtuvused. GN nõude erinevad kasutusalad. Õpilasele kirjeldatakse erinevaid GN nõusid, nende kasutust toiduvalmistamisel (ahjud) ja väljastusel ning tran sportimisel.  Õppijatele antakse erinevaid ülesandeid vastavalt GN nõu kasutusotstarbele.

Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.

Küllike Varik

Tallinna Teenonduskooli koka kutseõpetaja

 


 

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.

 

 

 

 

 
 

 

GN nõud toidu valmistamisel ja väljastamisel
 

Home