Kissellid, magusad supid ja kompotid > Kissellid > Puuvilja- ja marjakissellid > Vedelad kissellid

 
 
 

Vedelad kissellid

Vedelaid kisselle võib valmistada kõikidest puuviljadest ja marjadest, aga ka nende mahladest, mehudest ja siirupitest. Vedelale kissellile  arvestatakse 1 liitrile kissellile 20- 40g tärklist.

Puuviljadest ja marjadest vedelaid kisselle serveeritakse iseseisva magustoiduna, pakkudes lisandiks küpsiseid või magusaid saiakesi.

Vedelaid kisselle võib pakkuda ka joogiks.

Samuti sobivad vedelad kisselid ka teiste magustoitude kastmeteks. Vedelaid kisselle serveeritakse putrude ja magusate kohupiimatoitude, nagu kohupiimavahu või ka kohupiimavormi kõrvale. Vedelaid kisselle pakutakse veel ka teiste magusate vormide kõrvale.

Joonis 1. Riisipuder jõhvikakisselliga: Kiilike http://www.nami-nami.ee/Board/Forum/ViewTopic/2913?page=2

Joonis 2 Kohupiimavorm mustikakisselliga Allikas: Helena köögis koduleht http://helenahobi.blogspot.com/2010/11/kohupiimavorm.html

 

 
 

 

 

Home