Kartuliroad ja -lisandid
Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava Moodul: Toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis Teema: Kartuliroad ja lisandid Õpiobjekti maht: 0,1 õn
Õppe eesmärk:
- Õppija teab ja kirjeldab erinevaid kartuliroogi ja nende valmistamiseks kasutatavaid tooraineid
- Õppija teab ja kirjeldab erinevaid keedetud kartuliroogi ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja oskab neid serveerida
- Õppija teab ja kirjeldab erinevaid hautatud kartuliroogi ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja oskab neid serveerida
- Õppija teab ja kirjeldab erinevaid praetud ja küpsetatud kartuliroogi ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja oskab neid serveerida
Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada.
Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.
Lehekülje koostaja: Küllike Varik
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
|