Portsjonroad väikeloomalihast > Lisandid  > Lisandid praetud  väikeliharoogade juurde

 
 
 

Lisandid praetud  väikeliharoogade juurde

    Portsjonina praetud liharoad serveeritakse vahetult peale valmistamist.
    Portsjoniliste praetud liharoogade lisandiks võivad olla:

    • keedetud, praetud või ka ahjukartulid
    • keedetud, hautatud, praetud köögiviljad
    • kartuli- ja köögiviljapüreed ja pudrud
    • praetud seened
    • sõmer riis
    • praetud sibulad
    • praetud sai
    • maitsevõid ja kuumad võid (paneeritud tooted nagu šnitsel ja paneeritud kotlet)
    • praeleem (naturaalselt praetud road nagu eskalpop ja naturaalne kotlett)
    • sobivad väga erinevad kastmed (valgel, heledal ja pruunil põhikastmel valmistatud tuletatud kastmed, olenevalt ettevõttest)
    • marineeritud salatid.
     

     
     

     

    Portsjonroad väikeloomalihast
     

    Home