Väikesetükilised liharoad

 
 
 

Väikesetükilised liharoad

Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava
Moodul: Toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis
Teema: Väikesetükilised liharoad
Õpiobjekti maht: 0,1 õn

Õppe eesmärk:

  1. Õppija teab liha toitainelist väärtust ja tunneb lihade eeltöötlusvõtteid.
  2. Õppija tunneb loomade rümpade jaotust ja kasutab õigeid rümba jaotustükke väikesetükiliste liharoogade valmistamiseks.
  3. Õppija teab väikesetükiliste liharoogade tükelduskujusid 
  4. Õppija teab ja tunneb väikesetükilisei liharoogade valmistusviise.
  5. Õppija tead ja tunneb väikesetükiliste liharoogade eeltöötlus- ja kuumtöötlusvõtteid.
  6. Õppija oskab valida õigeid lisandeid väikesetükilistele liharoogadele.

Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada.

Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.


Lehekülje koostaja: Küllike Varik


 

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.

 

 

 

 

 
 

 

Pealkiri
 

Home